ΔΙΑΜΟΝΗ
Σουίτα με θέα Ακρόπολη και jacuzzi

Τοποθετημένη στον τελευταίο όροφο και με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη από κάθε σημείο της, η -συνολικής επιφάνειας 30τ.μ.- σουίτα με jacuzzi αποτελεί το αποκορύφωμα της συνολικής εμπειρίας ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει τόσο γενναιόδωρα το ξενοδοχείο The Residence – Christokopidou Hotel & SPA. Το extra large διπλό κρεβάτι με το ονειρεμένα αναπαυτικό στρώμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του δωματίου, η κομψή διακόσμηση σε τόνους του καφέ, μπεζ και πράσινου και οι ψαγμένες λεπτομέρειες όπως τα ατμοσφαιρικά κρεμαστά φωτιστικά, το ξύλινο ή παρκέ δάπεδο και το πλούσιο σε amenities μπάνιο συνθέτουν ένα αυθεντικό μωσαϊκό ταξιδιωτικής ευεξίας.

Βιώστε τον ζωντανό παλμό της πόλης από ψηλά, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας την ημέρα σας μέσα στο jacuzzi, χαλαρώνοντας στις αναπαυτικές ξαπλώστρες στην καταπράσινη βεράντα των 15 τ.μ. ή χουζουρεύοντας στο αναπαυτικό διπλό κρεβάτι σας παρακολουθώντας Netflix και πάνω από 200 δορυφορικά κανάλια στην Smart τηλεόραση 49 ιντσών. Έχοντας πάντα την δυνατότητα να νοιώσετε, αν το επιθυμείτε, το ζωογόνο φως του ελληνικού ήλιου ανοίγοντας τις περσίδες που βρίσκονται κατά μήκος του ταβανιού της σουίτας.

Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα έχετε στην διάθεσή σας και την υπόλοιπη γκάμα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου The Residence – Christokopidou Hotel & SPA και το οποίο περιλαμβάνει από εξαιρετικό πρωινό με θέα Ακρόπολη, ασυναγώνιστο spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, τουρκικό χαμάμ και σάουνα και co-working space έως rooftop bar και rooftop jacuzzi με πανοραμική θέα Ακρόπολη.